CEVA CE MERITA SA ASCULTATI



STERPU C. MOARE DE GRIJA ALTUIA SI CAINELE DE DRUM LUNG

Aici la Sacele avem cateva "vedete " in clasa politica .PNL este partidul in care s-au adunat toate scursurile societatii,bine,cu mici exceptii :d-l Avasilichioaie Ioan si Paraipan Gheorghe.Restul ...scursuri ,printre care se numara si un anume mucos Sterpu Ciprian.Timp de cateva luni i-a "bombardat"blogul lui Dan Borcea cu comentarii acide ,rautacioase ,agresive ,ba chiar amenintatoare ,sub anonimat(crede el ).Vazand ca dobitocul n-are scrupule am activat moderarea comentariilor .Azi primeste Dan un comentariu din partea acestui nesimtit.Nu ma deranjat modul lui de exprimare(incerca sa fie mare intelectual,sa arate lumii ce oameni destepti sunt in partidul penalist ),cateva cuvinte trase de par ,au pus capac ":Hai sa mori tu, domnule Borcea ??? ".
VA aduc aminte ca Sterpu a fost dat afara din biroul lui Dan pentru ca l-a facut in tot felul pe Lata Vasile ,venise sa se planga la Dan ca :"Lata trebuie sa fie schimbat ca numai rele a facut, a prejudiciat imaginea partidului,nu-si da interesul pentru partid iar tineretul liberal sufera din aceasta cauza ".
Toate astea i-au fost aduse la cunostinta de catre"limbricul"Sterpu pentru ca Dan era trimisul lui CAncescu .
Parca-l vad ce mielusel era...pupincuristul numarul unu-Sterpu Ciprian .
Revin la comentariul de azi .
Dupa ce citesc(cred ca s-a chinuit mult sa-i iasa ,doamne ce mandru e de el ...)il sun sa-l rog frumos sa nu mai foloseasca expresia respectiva pentru ca s-ar putea sa-i rup picioarele .Suna cam asa :"sunt Borcea Elena Ramona si vreau sa te rog sa nu mai folosesti aceste cuvinte(i le reproduc) pentru ca iti rup picioarele ,ai dreptul la exprimare ,nu ma deranjeaza ce aberezi tu pe blogul lui Dan,te-am sunt sa te rog ,atat".La care, marele" poet", pe un ton tipic acestui partid de KaKat imi spune :"(rade ca prostul...)auzi ,m-ai sunat sa vorbesti frumos cu mine iar tu zici ca-mi rupi picioarele ?pai ,hai sa mergem la politie ,(si... rade ca sfecla-n gura vacii )".
A urmat un schimb de replici la care el imi zice ca defapt a fost o expresie .
Sterpule,ti-am zis dar iti repet ,expresia aia sa i-o adresezi mamei tale ,tatalui tau sau cui vrei tu dar lui Dan,nu, nu-ti permit.
Da, mi-a inchis telefonul ,el fiind o persoana extrem de ocupata si importanta(trebuia sa-l linga sau sa-l starga pe ...unu' dintre cei patru consilieri PNL.Ah...era sa-l uit pe Maxim .
Strepule ,nu fi suparat ca nu te-au ales aia presedintele organizatiei (ca tu asa ai spus ,ca vrei sa-i iei locul lui Lata ),sterge-ti nasul,mananca vreo zece mamaligi s-apoi du-te dracului ...
Moare Sterpu de ciuda ca Dan are banner cu PSD pe casa.
Ce sa va fac fratilor daca a-ti fost lacomi ,pusi pe avutie ,aveati impresia ca Dan baga banii in partid,ca Dan e fraierul vostru sa va dea 5ooo lei pentru campanie,20000 lei sa-si tina scaunul in BPT(pentru Sterpu ca nu stie :biroul politic teritorial).
Pai,nea Sterpu,Borcea n-are fabrica de bani cum are Maxim cu ajutorul lui Cancescu .
Si...daca vrei sa mergem la politie ,d-le Sterpu(cred ca nimeni nu ti-a vorbit atat de oficial ca mine ),mergem ...
Eu voi lasa bannerul ala si dupa campanie ,asa sa crape inima in voi de ciudosi.

CINE A PUS COADA LA PRUNA


Maxim 3
Vezi mai multe video din Politica

Doamne,ce ne faceam noi sacelenii fara Maxim ?Saracu' ,a vazut ca in Brasov n-are loc,s-a fofilat la Sacele .
V-am promis ca voi da inregistrarea cu "minunatul"nostru inger pazitor
Sa vedeti ce emotii,ce stil are viitorul candidat la Primarie...

.
Maxim
Vezi mai multe video din Politica

Are doua gramezi de prieteni cu care binecuvantatul nostru se lauda .
Am folosit "binecuvantatul" pentru ca vor urma alte inregistrari ale postului de televiziune RAV TV,in care impreuna cu distinsul sau prieten ,Cancescu,fac deliciul emisiunii,alaturi de un preot din Sacele.Asta-i alta mancare de peste ...
Are o organizatie atat de puternica incat trimite slugile sa "vocifereze" pe anumite bloguri.
Bine ca si-a deschis cabinet ...Nici la ora actuala nu are un program afisat,sa nu mai vorbim de secretara si ce a mai mintit el in emisiunea respectiva .


Maxim4
Vezi mai multe video din Politica

Nenea Maxim,da' cu carciuma cum ramane ?hai ca te pricepi,nu deschizi una si in Sacele ,ca banii aia 3000 lei care i-ai promis pentru Ghidul Turistic nu i-ai dat ,de ce ?ca nu a vrut initiatorul acestei reviste sa o tipareasca la matale ?aha...
Pai,sa vedem noi de unde dai tu restul de bani pentru cele patru lucruri promise ...
Faci lobby la CJ ?
"Succesuri"

UN SUFLET CHINUIT

Macar acum in pragul sarbatorilor de iarna sa fim putin mai buni,putini mai atenti cu cei din jurul nostru .
Am intrat pe toateBlogurile .ro si am gasit un mesaj ,care pe mine m-a misca din loc .
Am si eu un baietel in varsta de zece ani ,sunt mereu alaturi de el :facem temele impreuna,mergem la cumparaturi impreuna,ne uitam la desene animate impreuna,peste tot in vacante,concedii suntem impreuna ,la curatenia generala in casa, impreuna .Nu-mi pot imagina o clipa fara ca eu sa nu-mi pot ajuta copilul.
Cred ca pentru oricare mama ,copilul, ii este fiinta cea mai de pret.
Este vorba de Alexandra ,o fetita minunata "matura devreme"(cum spune mamica ei ).
Mai multe detalii le gasiti pe blog
Eu, mai stiu ca "dar din dar se face RAI".Macar daca am putea sa o ajutam ,cat de putin ,oricat,pentru a beneficia de acel aparat .
VA MULTUMESC

LA MULTI ANI ,TEO !

Astazi este sarbatoare mare in familia noastra .Dupa cum stiti este SF. MIHAIL SI GAVRIL.Da,este sarbatorit TEo,baietelul meu in varsta de zece ani .I-am pus acest nume -MIHAIL dupa numele bunicului sau .
II doresc din suflet multa sanatate ,sa fie cuminte ca pana acum ,ascultator ,sa nu-si supere parintii si sa invete la fel de bine ca pana acum .
Toata familia ii ureaza mult succes si putere de munca la scoala .
Dan s-a dus sa-i cumpere inca o masinuta de colectie ,chiar i-am spus lui Dan ,ca trebuie sa-i facem o camera mai mare pentru ca nu mai incap jucariile si cartile i camera lui iar eu ii pregatesc un tort minunat in forma de masina .
Teo este pasionat de muzica,masini si dinozauri (arheologie ).
LA MULTI ANI !TEO


Ziarul
Powered by BannerFans.com

Persoane interesate

Lista mea de bloguri


despre copiimariajsanatatevedeteJocuriJoculetedecoratiuni interioaretunsori