TRANSILVANIA EXPRES ZIAR DE CACAT !

M-am saturat de nesimtiti,jigodii,lepre,lingai si tot felul de jegosi care pentru o bucata de paine ar fi in stare s-o vanda si pe ma-sa doar de dragu' sefului.Crezand ca un mare da mare dobitoc,isi imbogateste portofoliul prin a redacta niste articole care de altfel au fost putin cosmetizate in toata splendoarea si pe alta parte tendentios voit incercand sa pericliteze armonia si linistea partidului concurent de altfel ;m-am gandit sa dau in vileag un mare om,mare caracter... In data de 7 .05 .ac,ora 14:47 trimit prin e-mail un articol catre departamentul stiri,stiind ca va fi publicat urmatoarea zi exact asa cum il trimisesem .Anterior se discutase in prealabil ce contine acel articol.A doua zi gasesc articolul in ziar total modificat.Unde s-a mai pomenit asa ceva,pai tu ,ala care ai modificat articolul,cine dracu te crezi ?Cine iti da tie dreptul sa scri cum vrei tu ,daca eu ti-am dat mura in gura ce sa publici ? Dupa cateva zile o alta persoana ,trimite un articol tot la persoana respectiva,chipurile sa rectifice usor cuvintele bagate in plus de respectivu ziarist.Cand colo ce sa vezi ,ziaristul de renume si-a bagat tentaculele si in acel articol ,rezultatul acelei cosmetizari poate l-ati citit in editia de azi 19 .05 .D-le Dragos Centiu,nu stiu si nu ma intereseaza cine esti matale desi din voce pareai un om cu bun simt.Ce te-a determinat sa modifici tu dupa cum te taie capu' ? Poti sa faci diferenta intre Delegatia Permanenta si Biroul Permanent Judetean ? Voi n-aveti reguli p-acolo sau
faceti ce va taie capu' ? Daca nu-ti aduci aminte de e-mail,iote-l :
DAN BORCEA
NOMINALIZAT LA FUNCTIA DE PRIMARLA SACELE PENTRU ALEGERILE DIN 2012

Dan Borcea
către stiri

arată detaliile 7 mai (Acum 12 zile)

IN ATENTIA D-lui DRAGOS CENTU .
Ieri , 6. 05 . 2009 a avut loc sedinta Delegatiei Permanente a
organizatiei PNL Brasov.Alaturi de problemele ridicate pentru alegeri
europarlamentare s-au desemnat principalii candidati pentru alegerile
din 2012 .
-- Astfel,d-l ing. DAN BORCEA a fost desemnat in unanimitate
candidatul municipiului Sacele .
Se pune astfel in aplicare noua orientare politica PNL-ista de a
promova tinerii politicieni liberali .

ing.Dan Borcea Tel. 0743032032 ,http://danborcea.blogspot.com

E-mail borceadan@gmail.com
modificata.JPG modificata.JPG 10KL VIZUALIZATI IMAGINEA.
--------------------------------------------------------------------------------
Aici ce s-a publicat :PNL BRASOV ISI FACE PLANURI PENTRU 2012
Liderii PNL Brasov au decis ca in perioada urmatoare sa-si stabileasca viitorii candidati la primariile din judet, pentru a le incepe promovarea. Astfel, recent, Biroul Permanent Judetean al filialei l-a desemnat pe presedintele Organizatiei Municipale Sacele, Dan Borcea, drept candidat la alegerile pentru Primaria municipiului mentionat. Borcea a preluat sefia liberalilor saceleni de cateva luni, timp in care a reusit reorganizarea din temelii a acestei structuri si aducerea a numerosi noi membri.
(C.D.)
back

LA RASCRUCE DE GRIPE ...

Ciudat este faptul ca dupa cum stiti si la Brasov a aparut gripa porcina .Sa fie oare din cauza crizei?sau a celor care se impung prin parlament ?Sa recapitulam :a fost gripa aviara si boala vacii nebune .Cine a castigat din toata manevra asta ?ca de gripa aviara sau boala vacii nebune,nici pomeneala .S-au cheltuit multi bani la vremea respectiva dar pentru ce ?Acum vine si gripa porcina peste noi ,ciudat nu ?Cine vrea sa scoata bani din asa zisa gripa porcina ?sau a promis prea multe acest "cotet" cum ca s-ar majora pensiile ,marii salariile profesorilor si altele ?si n-o pot face?vad ca romanii s-au obisnuit cu greul . Dan ,astazi ne-a gatit pentru masa de pranz ,snitele de porc ,stiti ce bune au fost ?Gandindu-ma la gripa porcina toata ziua,mi-a venit in minte o intrebare.Peste catva timp astia de la guvern dupa o noapte furtunoasa,inventeaza alta gripa si isi vor schimba cotetul(zic io)cu ?Ce tip de gripa ar mai putea sa apara ?gripa uleiului din motor ,gripa semafoarelor,gripa Boc,gripa celor dornici de munca,etc?Cica este un leac pentru raceala si gripa iar pentru toate celelalte NU !


Ziarul
Powered by BannerFans.com

Persoane interesate

Lista mea de bloguri


despre copiimariajsanatatevedeteJocuriJoculetedecoratiuni interioaretunsori