FERICIREA NOASTRA SUNTEM NOI

Poate am fost mai putin prezenta pe blog dar nu stiu in cate sa ma impart : am un copil,un magazin si un sot ambitios care face politica .Cand scap dintre doua probleme fug repede la calculator , vand-cumpar si-i fac revista presei sotului meu .
Apropo de soacra, revenind acasa de la Joao de Deus , vindecatorul din Brazilia, trebuie sa-i fac agenda zilnica cu programarile pacientilor .I-am facut o surpriza placuta facandu-i blog(auraborcea.blogspot.com )pentru ca eu am convingerea ca asa va ajuta mai multi oameni bolnavi .Ve-ti avea mari surprize la ceea ce poate sa faca dar mai bine o las sa demonstreze decat sa o laud eu.
Azi a fost o zi linistita ,am facut mancare ,curatenie,l-am ajutat pe copil la lectii si Dan al meu ...politica .Nu as spune ca avem tot ce ne dorim dar suntem fericiti mai ales ca Dan maine va pregati masina lui(Toyota Hilux) si ne va duce in mijlocul unei salbaticii ,la pescuit .Merita si el cateva ore de relaxare.
In rest ,datorita timpului scurt imi face placere sa comentez postarile voastre.
Vine si vremea concediului si va bloguiesc eu ...

OPERATII ,INTERVENTII,REVIZUIRE



Aura
Asculta mai multe audio Muzica »
VREAU CIORBA !
Cuvinte spuse de mama soacra la iesirea din aeroport,curios, eu stiam ca se spune "buna seara"Tot drumul m-a terorizat cu exclamarile repetate"te-ai ingrasat,nu te-ai dus la coafor(parul crescuse iar radacina parului avea alta nuanta ),etc.Eu pentru a scapa din clinciul ala am rugat-o mai bine sa ne povesteasca minunile din CASA.
"Dimineata se fac meditatii spirituale apoi la ora 11:3o se serveste o supa energizata si apoi fiecare merge la masa.
Etapele "tratamentului" dupa cum urmeaza :veti avea doua secunde pentru a cere clar entitatii ce doriti .Apoi se intra in camera de meditatie iar cei programati operatii vor astepta pe un hol reanoindu-si rugaciunile .
AURA mi-a povestit de interventiile Mediumului ca in timul operatiei ,unii simt ca sunt atinsi ,altii ca le pun fire ,altii au senzatii de caldura iar altii nu vor simti nimic sau doar emotii .Pentru a nu va plictisi va ofer un mic filmulet cu cele intamplate .
Sunt oameni veniti din 11 tari care mai de care cu probleme cronice" .
Necazul mare este ca nici bine nu m-am obisnuit cu prezenta AUREI ca va trebui sa plece din nou in Brazilia.Plecarea din Romania este pe 2 noiembrie .Sunt foarte multe solicitari pentru Brazilia.Cert este faptul ca acolo merg oameni in ultima faza si curios la venirea lor acasa ,sunt 90% vindecati .Mai multe amanunte va dau imediat ...


Aura Video 2
Vezi mai multe video din Incredibil »

CASA LUI DOM INACIO



Aura
Asculta mai multe audio Muzica »

Dupa cum v-am povestit in articolul anterior,soacra mea a venit din Brazilia.Era clar, imi trebuia doua zile de stat la palavre pentru a-mi povesti cu lux de amanunte cum a fost si ce s-a mai intamplat.
Casa de Dom Inacio a fost infiintata in Abadiania in 1979 de catre Mediumul Joao Teixeira de Farias (mama,mai are multe nume ?) cunoscut in lumea intreaga ca Joao de Deus sau John of God .Casa functioneaza ca un Non Denominant Templu si spital spiritual.
AURA a fost ghidul celor 19 persoane datorita pregatirii sale de ghid spiritual si a pregatirii de grup .Cei care nu sunt pregatiti spiritual si nu cred in forta divina,n-au ce cauta in Casa pentru ca vor suferi o mare deceptie crezand ca daca vor ajune la Casa , Dumnezeu le va aparea in fata si le va spune "Esti vindecat copilul meu,acum te poti intoarce acasa ".Cei care au ajuns la Casa probabil a fost necesar si nu a existat alta solutie .Trebuie invatat legat de modul de a primi dragostea si vindecarea care vine de la D-zeu .
CASA foloseste multe instrumente si mijloace necesare procesului spiritual.
CASA este un centru spiritual aflat intr-o localitate rurala in centru Braziliei .
Entitatile au cerut ca tinuta sa fie de culoare alba in timpul sesiunilor si incaltaminte confortabila,sandale,tenisi,etc .
Scopul celor intrati la CASA este VINDECAREA
Dupa instalarea grupului,AURA le arata CASA si gradina explicand-le ca au intrat pe un loc sfant si trebuie respectat.
"Silence is Prayer"-linistea este o stare de a fi ,permitand altora sa auda ce se intampla si in acelas timp o adancire a propriului proces .
AURA spune ca Joao de Deus este cel mai puternic, in totala transa medium,atat in Brazilia cat si in intraga lume .


Aura Video
Vezi mai multe video din Incredibil »

LA VARSTA DE 8 ANI M-AM RAS IN CAP!

Astea sunt cuvintele unui consilier local care spre rusinea lui este in a doua faza a mandatului.Se trezeste un amortit din consiliul local ,sa iasa pe post si sa indruge verzi si uscate.Pe langa pauzele repetate,pe langa dezacordurile facute,trebuia sa mai accept si degringolada acestei emisiuni .Printre altele "nenea"se chinuia sa raspunda la cateva
intrebari simple dar unde dai si unde crapa :
-Reporter :Care este activitatea Primariei ?
-Raspuns :Noi consilierii trebuie sa fim respectati,avem idei constructive,se dezbat probleme cinstite si noi am depus un juramant de a fi in slujba cetateanului care m-a ales.
-Reporter :Ce schimbari s-au facut de cand primaria este condusa de un primar Pdl ?
-Raspuns :Lucrurile au intrat in normalitate (pauza,privire fixa)si am aici cateva dosare(masa plina)in care se reflecta munca comisiei 3 adica munca mea deci eu fac parte din comisia 3,ca eu n-am luat bani de la Becali sa-mi fac campanie(aici eu ii dau dreptate ,a luat de la Scripcaru si Scripca de la altii),eu ma ocup cu lucruri serioase....
-Rep:cu ce se ocupa comisia 3?
-Raspuns:Nu v-am zis?
Emisiunea a durat ~ 45 min.in care am atipit de cateva ori ,in timp ce explica ca un om a avut o emisiune in care l-a jignit pe primar doar prin faptul ca n-a facut nici o schimare in primarie si ca sunt multi functionari publici care isi iau leafa moca .Din toata discutia nea'Zangor ne-a explicat definitia ubicuitatii.Eu ii sugerez lu'consilieru'care este,sa nu mai serveasca J&B in sedintele televizate ale consiliului local ,ca dauneaza grav sanatatii. Sunt satula de libidinosi care vin la televizor si spun ca partidul lor este cel mai cel .Pai Zangor in emisiunea respectiva spune cu nerusinare si cu o nesimtire tipic partidului,ca este meritul, bunavointa si placerea lui Scripcaru ,proiectul Aeroportul.Nu-i asa ca-i prost facut gramada ?Nu-i asa ca nea' Zangor face parte din baietii destepti ?


Ziarul
Powered by BannerFans.com

Persoane interesate

Lista mea de bloguri


despre copiimariajsanatatevedeteJocuriJoculetedecoratiuni interioaretunsori