OPERATII ,INTERVENTII,REVIZUIREAura
Asculta mai multe audio Muzica »
VREAU CIORBA !
Cuvinte spuse de mama soacra la iesirea din aeroport,curios, eu stiam ca se spune "buna seara"Tot drumul m-a terorizat cu exclamarile repetate"te-ai ingrasat,nu te-ai dus la coafor(parul crescuse iar radacina parului avea alta nuanta ),etc.Eu pentru a scapa din clinciul ala am rugat-o mai bine sa ne povesteasca minunile din CASA.
"Dimineata se fac meditatii spirituale apoi la ora 11:3o se serveste o supa energizata si apoi fiecare merge la masa.
Etapele "tratamentului" dupa cum urmeaza :veti avea doua secunde pentru a cere clar entitatii ce doriti .Apoi se intra in camera de meditatie iar cei programati operatii vor astepta pe un hol reanoindu-si rugaciunile .
AURA mi-a povestit de interventiile Mediumului ca in timul operatiei ,unii simt ca sunt atinsi ,altii ca le pun fire ,altii au senzatii de caldura iar altii nu vor simti nimic sau doar emotii .Pentru a nu va plictisi va ofer un mic filmulet cu cele intamplate .
Sunt oameni veniti din 11 tari care mai de care cu probleme cronice" .
Necazul mare este ca nici bine nu m-am obisnuit cu prezenta AUREI ca va trebui sa plece din nou in Brazilia.Plecarea din Romania este pe 2 noiembrie .Sunt foarte multe solicitari pentru Brazilia.Cert este faptul ca acolo merg oameni in ultima faza si curios la venirea lor acasa ,sunt 90% vindecati .Mai multe amanunte va dau imediat ...


Aura Video 2
Vezi mai multe video din Incredibil »

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

Lista mea de bloguri


despre copiimariajsanatatevedeteJocuriJoculetedecoratiuni interioaretunsori