TACTICA LUI OPRESCU ...


OPRESCU SI VOLUNTARIATUL

"Sunt aici datorită ţie. Vreau să ofer tuturor românilor un viitor mai bun, dar ca să reusesc am nevoie să-mi fii alături. Orice ajutor din partea ta este un mare pas inainte. Trebuie să ştii că nu te oferi voluntar pentru mine. Te oferi voluntar pentru viitorul tău. Îţi mulţumesc!

Sorin Oprescu
Nume

Judeţ

E-mail

Vârsta
Prenume

Localitate

Adresa

Telefon


Vreau să strâng semnături pentru Sorin Oprescu.

Vreau să împart materiale promoţionale pentru campania electorală.

Vreau să lipesc afişe electorale.

Vreau să promovez imaginea lui Sorin Oprescu pe blogul meu.

Vreau să îmi personalizez autoturismul/cutia poştală cu autocolant Sorin Oprescu.
Semneaza si tu

Intra in lupta

9767

Urmăreşte pas cu pas campania lui Sorin Oprescu şi fii întotdeauna primul care află noutăţile. Abonează-te acum la Newsletter!"

Da eu sunt de acord sa strand semnaturi pentru Oprescu da' mie ce-mi iese ?el ajunge presedinte iar pe mine ma uita ...ASA GANDESC MULTI TINERI SI PE BUNA DREPTATE !Eu n-am mai intalnit pana acum asa ceva ...

FRICA PAZESTE PEPENII !



Oare fata presedintelui se trage din stafie?

ADRIAN MAXIM LA MANA EX. PNG-ISTILOR


Aseara m-a sunat un fost penegist sa-mi spuna ca tot ce a declarat Maxim,referitor la sprijinul CJ,a fost una dintre minciunile lui .
Maxim a promis ca va sponsoriza cu suma de 3000 lei ,fara ca el sa aibe vreo pretentie .Omu' s-a sucit spunandu-i ex.penegistului ca :"Lasa ba ca am eu tipografie,vom tiparii revista la tipografia mea in trei limbi ,maghiara,engleza si romana dar cu conditia sa-mi faci reclama tiparind pe toate cele trei reviste ,numele meu si sa scrie ca eu am sprijinit la realizarea ei ".
Astea au fost spuse la un pahar de suc(a facut el cinste )la un restaurant din Sacele (in spatele politiei ).Nesimtitul asta de Maxim ,dupa ce ca s-a laudat in toate ziarele ca a dat banii(3000 lei)mai vrea ca toate meritele sa i se cuvina .
Mentionez ca pentru realizarea acestui ghid turistic au contribuit :D-l Zavarache -1500 lei,Consiliul loca-nimic,promisiuni(la fel ca Maxim) de 2000 lei .
Acum,noi incercam sa dam o mana de ajutor pentru a finaliza acest ghid turistic ,care sacelenii il asteapta de mult .
Pentru linistea sufleteasca a lui Maxim ii transmit sa nu mai astepte pana sambata (cand fostul penegist trebuie sa-i dea un raspuns ,da sau ba )pentru ca revista va fii tiparita in Sfantul Gheorghe.
Parca il si vad pe "alcool preparat "cu poza in reviste facandu-i-se reclama la moaca pentru alegerile din 2012 .
Asa ca d-le pres .a organizatiei Sacele,Adrian Maxim du-te in ...fabrica mea de bani !

SUNT MANDRU CA SUNT ROMAN !


CAND IN ROMANIA SE VA INTAMPLA ASA CEVA ?
CAND VOM FACE SI ALTCEVA INAFARA DE CARNATI SI MOSICRACIUNI ?
CAND NE VOM DA SEAMA CA SUNTEM IN URMA RAU ?
CAND VOM INTELEGE ?

CU CE SE MAI LAUDA CRIN

Asa e Crin ,Vedeti promisiunile facute aici
"Crin e tipul ăla care trece pe lângă terasă, l-ai chema să bea o bere cu tine dar nu poate că vorbeşte la telefon şi are multă treabă. Da promite "dacă mai staţi, hai că vin şi eu...". Dar nu mai vine până la închiderea programului."Toata postarea o gasiti la eftimie.net


SUNT MANDRU CA SUNT ROMAN !

Dupa cum stiti sezonul asta de vara l-am petrecut "plimbandu-ma " pe ici colo.Am vizitat Brazilia,Turcia ,Franta .Am intalnit destui complexati ,oameni care n-au loc in societatea romaneasca .Necazul este ca sunt din ce in ce mai multi romani carora le este rusine ca sunt romani .
Imi place tare mult sa merg la pescuit ,am gasit un loc perfect,o balta faina in ungurime ,la Belin .Pe tot parcursul acestei veri am intalnit tot felul de oameni.Am constatat ca acolo vin oameni cu familiile si oameni singuri.
Stiti cum este cand mergi la pescuit ,astepti sa traga pestele si ca sa nu te plictisesti stai la un pahar de vorba cu persoana de langa tine adica "vecinu' de ponton ".
Prima experienta am trait-o saptamana trecuta cand "vecinu'"isi ia scaunul si ni se alatura (mie si lui Dan ca Teo era la somn ),ce sa povestesti cu un strain ,politica desigur...
Cand l-am auzit ca ii este rusine ca este roman,ca datorita lui Iliescu si Nastase tara merge prost,imi venea sa-l arunc in apa .Am incercat sa-i explic ca nu asa stau lucrurile dar el nimic,un cabotin mai mare ca "vecinu'" n-am intalnit ,citez :"Iliescu stia dinainte de a muri Ceausescu ,ca el va fii presedinte pentru ca asa au spus rusii".
Mai vecine,i-am spus eu ,ce legatura are Iliescu cu rusinea ta de a fii roman.
Ulterior am aflat de la o persoana care il insotea pe "vecinu'" ca defapt el a crescut la un camin de copii,s-a insurat cu o femeie care nu prea il intelege,munceste ca un bou de dimineata pana seara pentru familia lui compusa din :copil,sotie soacra,cumnati.
Cireasa de pe tort a fost ,citez :"voi pleca in strainatate sa uit ca sunt roman si ma voi stabili acolo ".
In week-endul trecut am intalnit un alt "vecin " la pescuit care sincera sa fiu ne-a dat gata ,chiar i-am spus lui Dan ca avem parte numai de vecini complexati de faptul ca sunt romani .
Vecinul asta avea ceva in plus ,faptul ca stia istorie.
Avea logoree,ca romanul s-a rasculat in momentul cand nu mai avea nimic de pierdut,mi-a dat exemple din istorie ,cand ne-au cotropit romanii,cand ne-au batut turcii,etc .
Vecinu' plecase de la varsta de 17 ani de acasa,pana la 34 ani cat are acum n-a facut altceva decat a muncit,nu tu familie (n-a gasit persoana potrivita ),nu tu casa (e din Galati ),nu tu un rost in viata ,apropo venise la pescuit ca i-a promis unui prieten niste peste ,ciudat ,nu ?
Sunt multe de povestit dar ma irita situatia asa ca in concluzie spun :din cauza lor tara merge prost ca dau bir cu fugitii,ca nu merg la vot si-i lasa pe altii sa aleaga ,ca dau in fundul unora sau altora neamplinirile lor sau esecurile lor sociale ,intr-un cuvant sunt niste complexati.Ca ei sunt mii...


Ziarul
Powered by BannerFans.com

Persoane interesate

Lista mea de bloguri


despre copiimariajsanatatevedeteJocuriJoculetedecoratiuni interioaretunsori