POVESTE... DE TOAMNA

Brasovul este un oras mare,atat de mare incat prostii,complexatii si frustratii nu mai au loc.Va intrebati "ce -mi veni",pai m-am saturat sa bag toti fraierii in seama ,sa stau sa le explic ca sunt atat de dobitoci ,incat am obosit .Avem cateva persoane importante ,foarte importante,atat de importante ca nici ele nu au habar de asta .Gradina zoologica este plina cu "persoane" importante .
Mai decurand am intrat pe blogul unui frustrat.El spune ca este marele economist a lu' peste prajit,ce n-am inteles eu este prostia si grandomania lui .
Se da cocos pe blogul lui ,comenteaza cu anonim pe alte bloguri,ce mai incolo si incoace ,el e miezul din scoica .
Mentionez faptul ca frustratul a fost (din pacate) coleg cu mine in PNG.
Mie nu-mi place sa arunc cu noroi in cei ramasi sau sa (torn )spun fapte intamplate din partidul in care am fost,sau sa-i vorbesc de rau .Mie ,toate astea nu-mi plac dar sunt nevoita s-o fac .
Acest razboi al nervilor a inceput in 2008, cand toata suflarea penegista facea campanie pedelelui,motivul?un colt de paine fie el uscat si negru .
Pe atunci Horatiu (se zice )era mare pres.al filialei Brasov PNG ,care dorea tare mult sa promoveze partidul,sa obina un procentaj bun,drept pentru care s-a uschit in barca pedelistilor ,pe o frumoasa suma facuta "cadou" de un mare (zice el )interlop brasovean,na... trebuia cu orice risc ,orice pret,sa -l bage pe Horatiu in acel partid(stiti cum sta treaba cu interesul personal ).
Am ras cu lacrimi cand am auzit ca Horatiu fiind in PDL (parlamentare)le ducea sandviciuri observatorilor penegisti in sectiile de votare.
Penegistii,sub indrumarea stricta a safului de partid ,isi ocupau timpul liber cu :lipirea afiselor(PDL),impartirea pliantelor (PDL),chefuri peste chefuri urmate de orgii(aici va poate spune cel mai bine Sorin Basca )...
Am fost in vizita la un membru png,m-am crucit cand am vazut:geci,pixuri,brichete,etc,toate inscriptionate PDL.
Deci...Sorine,nu rascolii rahatul ca vei intra singur in el .
Daca ai ceva de zis ,te rog s-o faci in mod civilizat asa cum te-a invatat mamica ta .
Pentru a intelege si mai bine de ce Sorin este ...asa cum l-a lasat mamica lui ,intrati aici dar va rog cititi si comentariile facute de oameni cu trasaturi identice .
Stiu ca ec.Sorin este extrem de suparat si indignat totodata deoarece a fost dat afara din partid in urma siretlicurilor si manevrelor facute cu PDL.
De la Centru Bucurestii au fost trimisi 40 de bodyguarzi pentru a monitoriza cum se desfasoara activitate in PNG,daca Sorin isi face treaba de pres.,daca se face campanie pentru Gigi Becali.Eu ,am intampinat multe probleme "datorita "mucosului ,scuze,"datorita pres. de partid,asa rau s-a incapatanat ca n-a vrut sa-mi accepte lista cu observatori(copil,nu ?),a trebuit sa trimit lista la Bucuresti ca deh... mincinosul de pres. a spus ca a facut lista care este si depusa la BEJ.Dupa ce a lansat minciuna ,sa-l fi vazut pe Sorin al meu cum suna membrii de partid : "auzi...mai ai lista de anul trecut pentru observatori ?",ha,ha,ha .Parca era la raliu,traseul?Bv-Sacele .
Acum ca lucrurile s-au linistit( din punctul meu de vedere) ,am zis sa uit necazurile si cuvintele urate facute si spuse de mai marii dobitoci ,pentru ca trecuse ceva timp de atunci .Sorin ,nimic...il musc pe Dan de fund in continuare ,de ce ? de prost...
Ba,ba,ba,hahalero daca ai ceva de zis ,spune si du-te naibi .
O face pe mare destept,marele politician.Iti spun eu cum sta treaba cu banii(graunte)dar crede-ma ca voi merge pana la capat .
Atunci sa vedem de unde a avut Adi Muresan ...........
Daca vrei sa primesti picioare in cur iar ,n-ai decat .Nu ma obliga sa spun tot ce stiu ,ca va fi vai de curul tau .Eu iti spun sa stai linistit (dupa cum ti-am scris si in comentariul respectiv)si nu-l mai musca pe Dan ,ca s-ar putea sa se intoarca impotriva ta toate acuzele .
Tu zici ca Dan e cioroi,pai hai sa vedem care e mai cioroi ,Dan sau tu ,vrei ?
Hai ca trebuie sa-ti dau dreptul la replica .Pai tu pe blog il faci in fel si chip iar la telefon vorbesti ca o fetita .
Daca vrei ai ocazia sa-ti spui pasul acum ,daca nu ,nu ,vin eu la tine sa vad ce ai cu Dan .Ti-am promis ca unde te prind te bat si fi sigur de asta ,eu n-am nevoie de spate.Il voi suna eu pe Adi Muresan sa vad daca ii convine circul ieftin pe care-l faci.
Nu uita ce prostii ai facut si cu cine ...
Nu accept scuze din partea ta (n-ai invatat asa ceva )dar te rog tremina cu prostiile ca nu va face bine ,clar ?
Ce a fost a fost si cu asta basta ...
Daca vrei sa te razbuni,ai acum ocazia iar dupa aceea ,am dreptul la replica .O tinem langa pana se sesizeaza careva si atunci mergem de mana frumusel si dam cu subsemnatul toti dar toti,poate asa te mai calmezi si tu.

CE ESTE KARMA

Daca va aduce-ti aminte,de curand am primit o carte interesanta,zic eu .La inceput am crezut ca este o carte obisnuita in care autorul povesteste ceva...in functie de ...
Iata cateva "LEGI" din acest minunat volum :
LEGEA KARMEI
Fiecare om are posibilitatea de a alege.Omul sufera in masura in care a neglijat contactul cu armonia lumii.Chiar si atunci cand doreste raul,omul este consfintit in Dumnezeu in toate dorintele lui .El trebuie insa sa stie ca dupa cauza urmeaza efectul asa cum dupa crima urmeaza pedeapsa .Pedepsele pot fi comparate cu niste paragrafe din legile pamantesti in sensul ca pedeapsa este cu atat mai de durata cu cat mai grava este crima .

LEGEA ATRACTIEI
Similarul atrage catre el similarul.Bunatatea atrage bunatatea,raul atrage raul.La perima vedere,partea atrasa poate fi invizibila.Cu cat mai mult se invecineaza un rau cu alt rau,cu atat mai mult invata unul de la altul si,fie ca ambele parti devin mai bune-adica si-au invatat lectia,fie ca devin mai rele-nu au putut sa invete lectia .
LEGEA POLARITATII
Universul are o esenta bipolara si lumea este construita dupa principiul polaritatii.Indiferent de forma de expresie,intregul este unitatea a doua contrarii sau,altfel spus,orice lucru este alcatuit din pozitiv si negativ,bine si rau ,cald,rece,alb,negru etc .Iar tuturor formelor vizibile le corespunde contrariul invizibil .

DOMNULE CRIN, CU RESTUL CE NE FACEM ?Sunt oameni mai putin destepti ,ba mai mult chiar in ograda d-lui Crin.
Ce le spune-ti celor din Sacele ,membrilor acestui partid ?
D-le Crin ,va dau un exemplu clar :
este un donm/doamna care il iubeste tare mult pe Cancescu ,lucreaza (da cu sapa )la Maxim,este tare frustrat ,complexat si prost facut gramada .
ASA FACE-TI D-VS,D-LE CRIN O ALTFEL DE CAMPANIE ?AMENINTATI OAMENII CU FISCUL ?
ASA I-ATI INVATAT D-VS,D-LE CRIN PE ACESTI MEMBRII SA AMENINTE CU FISCUL ?
Defapt ce ma mira pe mine toate astea cand si LATA tot cu astea se ocupa.
Pentru cei care nu cunosc personajele :-LATA -ex primar PNL -patru mandate
-CANCESCU-pres.CJ PNL-vulpoiul batran si mincinos
pe masura.
-MAXIM-pres.PNL SACELE-omu' cu fabrica de bani
care il da in gat pe LATA ca n-a facut nimic
in patru mandate ca primar.
-SOARECELE DE BIROU-PNL ,sageata lui Maxim care
ameninta cu FISCUL.

Baietica /fetito,te-a prostit saracia ?

Persoane interesate

Lista mea de bloguri


despre copiimariajsanatatevedeteJocuriJoculetedecoratiuni interioaretunsori