O ALTFEL DE CAMPANIE !

S-au pus pe treaba baietii buni,dupa ce ca primesc prin e-mail tot felul de mesaje cu caracter politic din partea viitorului presedinte al Romaniei,dimineata ,cand mi-am dus copilul la scoala ,am gasit sub pragul portii ,trei plicuri ,care ulterior am constatat ca aveau acelas continut.Acum,stau si ma intreb :mi-au dat sa-mi ajunga(poate ca unul din cele trei mesaje,ma va convinge )sau echipa de soc asa bine si-a trasat teritoriul incat s-au suprapus .Cert este ca am si calendar pentru opt luni din viitorul an ,ciudat,nu ?

MAXIM,SACELENII AU NEVOIE DE TINE !

Umbla un zvon la Sacele ca organizatia PNL nu are candidat pentru alegerile din 2012.
Ce s-au gandit acele minti luminate din partid ,hai sa impacam si capra si varza.La Brasov sa candideze mai marele nea Cancescu(ca nu mai suporta bataia de joc a primarului in exercitiu)iar la Sacele ,cine credeti ,masina de facut bani,minunatul si inestimabilul Adi Maxim(ura,ura,ura).
Presedintele CJ,Aristotel Cancescu i-a promis-o lui Maxim,daca nu castiga alegerile din 2012 ,va fi vai si amar de pielea lui ...
Noi suntem bucurosi,mai ales fosta org.de femei PNG,ex org. de tineret PNG,ce mai,il primim cu bratele deschise si ca sa fie treaba oabla,il vom sustine,ajuta in campanie asa cum ne-a ajutat el .
Va dati seama,isi va face buletin de Sacele doar pentru a candida la Primarie ,of... rau au ajuns astia .
Gata,Cancescu si-a facut planul:el, la Brasov iar prietenul lui de pahar la Sacele ,mama ce fain ...


Ziarul
Powered by BannerFans.com

Persoane interesate

Lista mea de bloguri


despre copiimariajsanatatevedeteJocuriJoculetedecoratiuni interioaretunsori