PSD ISI MERITA SOARTA !

De cand am invatat cu ce se mananca politica , nu am vazut oameni mai rai ,prosti ,inginfati si mai vipere ,ca in acest partid .Sunt atat de prosti incat le plangi de mila .
Am participat si eu la "PROTESTUL DE 1 MAI ",am vazut acolo tot ceea ce trebuie sa vada un alegator :prostime multa ,oamenii fara scrupule si tampiti care isi furau unul altuia :sapca,tricoul sau esarfa .
Nu pot spune ca nu le este caracteristic dar ceea ce "ofera " organizatia PSD Sacele ,lasa de dorit.
Sunt niste vipere care incearca ca nu cumva altul sa vina si sa le ia locul(care loc ?de lenevit,de taiat frunze la caini ?).
Astia din PSD Sacele au sindromul "stil turma " ,daca unul (mai prost de altfel)spune ca (ex)afara ploua iar altul care vine de afara si vede ca nu ploua (neavand nicio treaba cu infectia contagioasa din partid ),viperele batrane se incapataneaza si tendentios spun ca ploaua .
Pai nu-si merita ei soarta ?BA DA !
Pentru a fii simplu membru de partid (sa ne oprim deocamdata la aceasta mare functie ) trebuie sa treci prin ciur si darmon ,intrebari ca nici la politie nu ai parte de asa ceva ,bete in roata,pilde de oligofreni .Plus de asta se mai gasesc in acest partid anumite specimene care sunt "protejatii lui cutare "deci ...
Am auzit ca Nita a promis trei primari din patru municipii .Pai sa promita ca nu-l doare gura ...
Nu contaza ce este scris pe ordinea de zi a sedintei respective ,hienele o tin pe-a lor ,si-o da intr-una cu devotamentul pentru partid .
Deci , fratilor doar pentru a fi simplu membru trebuie sa le suporti toate afturile si gesturile de fraieri ,mai bine lipsa .
Fac o paranteza ,PSD Sacele isi scoate la bataie artileria grea pentru alegerile din 2012 ...si ce artilerie ca imi vine sa le plang de mila .Realizatoarea unei emisiunii(NOVA ) punea intrebari ca potentialul candidat sa raspunda iar spre mirarea mea tot ea dadea raspunsul .HALAL CANDIDAT ...

Daca Nita crede ca asa "ESTE CORECT" s-ar putea sa mai promita inca trei primari ...


Ziarul
Powered by BannerFans.com

Persoane interesate

Lista mea de bloguri


despre copiimariajsanatatevedeteJocuriJoculetedecoratiuni interioaretunsori