LA MULTI ANI, SOTUL MEU DRAG !

Dupa cum va spune si titlul,astazi aniversam cativa anisori de la venirea lui pe lume.
Ii multumesc mamei lui cai-a dat viata (bine,in fiecare an se intampla asta ).
Vom avea ceva invitati care imi face o deosebita placere sa-i servesc cu :de toate ...
A meritat sa stau pana la trei dimineata (am facut pe gospodina )m-am luptat cu salata de beof,oua umplute (reteta proprie ),icre de crap (din peste prins de noi ),ciuperci cu maioneza ,sarmale (sunt enervant de bune ).Pe langa aceste preperate voi mai adauga ceva mezelit,rosii,masline umplute,etc,ceva carnita pentru gratar.Azi voi face tortul ,am invitati carora nu le place ciocolata, atunci ma vad nevoita sa fac doua torturi,unul cu si unul fara (mama ,ce explicita am fost ).De prajituri am uitat sa spun,am facut o prajitura care nu stiu cu se numeste dar va spun ce contine :pandispan,branza de vaci si budinca de vanilie in fanta ,am mai cumparat cateva prajituri desi nu-mi face placere dar bag motivul adevarat ,nu mai am timp sa le fac pe toate ,trebuie sa fie totul proaspat .
Cu asta inchei ...
LA MULTI ANI ALATURI DE MINE ,DANUTE ...

INCEARCA SI TU !

MAXIM IL DA IN GAT PE LATA

Dupa cum va spuneam ,Maxim de la PNL, a facut o mutare inteligenta (spune el ),s-a mutat la Sacele (scopul =candidatura pentru 2012),incearca sa prosteasca cetatenii acestei localitati cu promisiuni ca-mi venea mie sa plang.
Manevra cu tipografia nu i-a reusit,adica sa ia el banii de la CJ,sa-i bage in buzunarul lui ,apoi sa faca acea revista "ghidul turistic sacelean ",in tipografia lui ,simplu, nu ?
Vineri a vorbit cu initiatorul acestui ghid ,spunandu-i clar :"nu-ti dau nici un ban".
Desi a promis ca va sponsoriza de la CJ cu 3000 lei,Maxim ,marele cititor de vin,nu mai vrea sa sprijine aceasta revista ,ca de ,"daca nu faci la mine ,nu-ti dau nici un ban "...
Mai nou ,vine la postul de televiziune locala sa ne spuna noua ,locuitorilor acestui oras ,ca sunt multe de facut,ca s-au pierdut multe din patrimoniu Primariei .Ce a uitat Maxim sa spuna,ii aduc eu aminte :
1.Timp de 12 ani ,primar a fost Lata Vasile ,colegul de ... partid a lui Maxim.
2.Muntii Cailor i-a "amanetat " Lata ,primarul de atunci.
3.Primaria Sacele avea datorii datorita imprumutului facut de Lata ,nu stim pentru ce ca nu a facut nimic pentru cetatenii acestui municipiu .
4.Radu Nistor se chinuie de a scapa de datorii dar totodata nu neglijeaza "promisiunile "facute,Parcul din Cernatu .
5.Lata si la ora actuala ii baga bete-n roata primarului pentru a nu reusi finalizarea proiectelor pentru FE.
LA SCOALA ABSOLVITA DE MAXIM NU L-AU INVATAT CA NU TREBUIE BAGE BANII IN BUZUNARUL LUI DIN ADMINISTRATIE PUBLICA ?
VINE MIERMURELE SI NE SPUNE NOUA CE ?CA TREBUIE SA FACA MULTE ?DE CE N-A FACUT LATA IN PATRU MANDATE ?
BAI,MAXIM AI PUS CUMVA COADA LA PRUNA ?NOI TREBUIE SA TE CREDEM ?
ITI PREGATESTI TERENUL PENTRU ALEGERILE DIN 2012 ?
SACELENII NU SUNT PROSTI ASA CUM II CREZI TU ,EI VOR VOTA UN SACELEAN Deabia astept urmatoarea emisiune in care ai promis ca vei vorbi de Borcea,sa vedem ce spui,vei spune adevarul (cred ca n-a auzit de cuvantul asta )cand ai venit la Borcea in magazin si te laudai (am totul inregistrat ).Apropo:vezi ca prietenul tau Cancescu ,nu te suporta neam ,noua ne-a zis ca faci rahatul praf la Sacele ,daca nu crezi ,intreaba-l ,apoi iti confirm eu prin convorbirea inregistrata ...
Stiai Maxim ,ca Borcea trebuia sa se intalneasca cu Cancescu, luni ?intreaba-l pe Cancescu ...
Stiai ca atunci cand au mancat peste (Cancescu si Borcea )in dimineata aia ,inainte de a juca Cancescu tenis cu MV (stii tu era duminica ),Cancescu i-a spus multe despre tine si despre altii(directoarea din Rasnov,tractoare -CJ-juma de salariu )lui Dan .Si tu vii si mananci rahat cu gura plina ca tu ai "oute grele "...erai treaz?
Am timp trei ani sa demonstrez ca esti un mincinos ,ca-ti vizezi interesul ,ca esti un dobitoc facut gramada daca ai impresia ca vei castiga Primaria Sacele ...
Si termina cu amenintarile ca nu ma sperii ,nu ma impiedic de un ciot ...


Ziarul
Powered by BannerFans.com

Persoane interesate

Lista mea de bloguri


despre copiimariajsanatatevedeteJocuriJoculetedecoratiuni interioaretunsori