CLIP CRIN ANTONESCU



VA PLACE ?
MIE NU ,CU BANII AIA FACEAU CEVA DE CALITATE.

CADOURI DE 1 IUNIE !

In timp ce bloguiam eu pe ici colo,Dan se afla in oras cu treburi de campanie .Incercam sa imi amintesc cum era de 1 iunie cand eram eu o mogaldeata de fetita .Era cea mai frumoasa zi din viata mea .Cu zambetul pe buze imi amintesc cum mamica mea ma imbraca cu rochita noua,pantofiori si strampisori noi si ma ducea la toate evenimentele specifice acelei zi.Faceam desene pe asfalt,pictam pe bucati mari de sticla,jucam sotron,toate jocurile copilariei erau transformate in concursuri cu premii.
Ce-i drept nu era pe atunci o varietate de a sarbatorii aceasta zi ,erau doar scoala,palatul pionierilor si ce-ti pregateu parintii .Primeam multe jucarii(si acum mai am unele ),multe cadouri si multa atentie din partea celor dragi .
Am avut o copilarie fericita si neumbrita (cel putin asta incercau parintii mei sa faca).
Nu pot spune acelas lucru si despre Teo ,baietelul meu care va implinii pe 15 iunie frumoasa varsta de zece ani ,oricat ar incerca cadrele didactice sa stearga tenta politica din aceasta zi de 1 iunie,oricat am incerca noi parintii sa obturam fanta politica,tot reusesc cu nemarginita nesimtire de a -si pune amprenta .Este strigator la cer cand vezi un candidat la aceste alegeri ca intra intr-o scoala si "daruieste"copiilor mici atentii inscriptionate cu nume,sigla partidului si alte acareturi care definesc partidul in cauza .
Cu ce au gresit acesti copii ca nu se pot bucura nici de ziua lor ?
O parte din vina o au si parintii,parinti care nu dau importanta acestei zi fiind preocupati de grija zilei de maine,de intretinerea restanta ,de gasirea unui loc de munca ,etc .
Eu va spun sincer avem si noi probleme ,greutati la ordinea zilei dar pentru asta sub nici o forma nu-i stricam bucuria copilului nostru .
Ca tot am adus in discutie acest cuvant,Dan a reusit si de data asta sa ne bucure .
Eu stiam ca are treburi(politice) de rezolvat dar ce sa vezi : Dan si-a luat rolul de tata in serios,eu si Teo devenind copii.Ne-a cumparat fel de fel de cadouri ,surpriza culminand cu o bicicleta performanta pentru Teo iar mie bine-nteles haine imbracandu-ma din cap pana-n picioare dupa gustul lui rafinat si celor sapte pisoiasi bine cunoscuta hrana whiskas junior .
Si daca tot suntem copii ni s-a luat si un tort de ciocolata caci in mod sigur in calitate de copii am fost cuminti si am mancat tot din farfurie .Consider ca fiecare femeie sau copil si-ar dori un sot sau un tata asa cum este Dan cu toate ca este foarte ocupat.
A fost o zisuper ...

MI-A FATAT PISICA !

Sunt tare fericita ca s-a inmultit familia !
Dimineata ca orice femeie imi aerisesc camera,imi beau cafeaua,mai fac una alta prin casa,chem pisicile la masa si apoi cu o deosebita placere merg la munca .
De la micul dejun lipsea Teo(pisica),am simtit ca mi se pregateste ceva...Cand am intrat in camera sa-mi pregatesc bagajul pentru pescuit am auzit niste zgomote,cand colo doua sarmalute cu urechiuse de pisica se lafaiau in dulapul meu cu haine .Am tipat cat am putut de tare dupa Dan sa vina sa ma ajute pentru ca nu stiam ce sa fac in acel moment.
Vine Dan intr-un suflet panicat de tipetele mele si rezolva problema .Razand, aseaza cele doua fiinte intr-o cutie special amenajata si o duce pe terasa.Parca-l vad pe Dan peste doua trei zile infiletandu-le sticluta cu lapte...
Am fost la pescuit si tragedie ,in afara de cativa carasi prinsi de Dan, am prins o ploaie de cateva ore dar a fost frumos .Ne-am mai incarcat si noi bateriile,a fost chiar romantic.In rest fotbal,m-am bucurat ca a batut Brasovul(de comentarii se ocupa altii).Baiatul meu de suparare ca n-a prins peste,s-a inchis in camera lui toata ziua.
Politica merge bine ,sotul meu este foarte motivat pentru aceasta campanie vezi aici .


Ziarul
Powered by BannerFans.com

Persoane interesate

Lista mea de bloguri


despre copiimariajsanatatevedeteJocuriJoculetedecoratiuni interioaretunsori