NICI EU NU-L SUPORT PE NITA ... PSD

Adevarat graieste ...
Sunt cuvintele (printre altele )rostite de cel mai mare lingau pesedist din Sacele .
Aceasta persoana este de o nesimtire fara margini .
Sa va povestesc cu ce se mai ocupa COMITETUL EXECUTIV SACELE :s-au adunat ei doar sa dezbata in sedinta daca toti membrii acestui comitet sunt de acord ca postarea mea anterioara "PSD ISI MERITA SOARTA " sa fie trimisa prin e-mai ,marelui si distinsului NITA CONSTANTIN ...
Fratilor ,alta treaba n-aveti ?
Oamenii mor de foame (ati contibuit si voi la declinul asta politic ),tinerii n-au locuri de munca iar voi va pierdeti vremea (ca de fiecare data si la orice sedinta )...
Instruiti-va candidatii pentru 2012,invatati-i sa vorbeasca caci am auzit ca la voi in partid nu este nevoie de experienta politica pentru a candida (M.D).
Fac o mica paranteza ,poate ca nu s-a inteles prea bine in postarea anterioara dar intr-adevar sunt cateva persoane in organizatia Sacele care merita aplauze la scena deschisa desi ii pot numara pe degete :-d-l Zavarache - toata stima
-d-l Ioan Jitaru -tot respectul (a muncit foarte mult pentru organizatia de tineret (si vine un derbedeu ,un pupincurist sa-si aroge meritele )
-d-na Nicoleta Voicescu care ,da, pot spune ca munceste pentru jumatate din organizatie .
Restul (mai sunt membrii care cred ca muncesc dar ...numai ei cred asta ) sunt de pomana .
Mi-e scarba de oamenii care comenteaza sub anonimat (au ei vreo presimtire ?).
Sa revenim la titul aceste postari .
S-a intamplat intr-o seara dupa o sedinta apriga cu toti membrii mai de seama a acestei organizatii .
Daca nu stiti Nita a pus un om in organizatia Sacele sa-l informeze tot ce misca ,tot ce se intampla sau nu la toate sedintele si nu numai .
Acest om pus de Nita ,in seara respectiva (dupa sedinta )incercand sa se afirme a spus :NICI EU NU-L SUPORT PE NITA ,DESI SUNT OMUL LUI DAR NU AM CE FACE ,EL ESTE PRES. <>.
Oare sa fie o manevra de-a lui ?sa-i traga de limba pe ceilalti ,sa afle parea lor despre Nita ?Cine stie ?
E un mare dobitoc daca a incercat asa ceva .
Era tare suparat acest individ si pe d-l Zavarache ca :de ce nu pune pe lista Comitetuli Executiv si oamenii pusi de el (de lingau ).
Sunt multi membrii PSD care doresc sa plece din organizatie din cauza acestui specimen.
Fac un apel catre toti simpatizantii PSD :daca nu-si mai gasesc locul in acest partid sau nu se mai regasesc ,sa ia legatura cu mine :borcearamona@gmail.com sau 0268/271525(sunt convinsa ca doar asa vom tine legatura )
pentru ca am o mare surpriza sa le fac perfizilor si leprelor din organizatia PSD Sacele .
Habar n-au ei cati membrii PSD vor pleca din organizatia lor ,oameni cu coloana ,nu cum spune un anonim in postare anterioara :-<< "Dupa cum observati acea persoana a fost indepartata din Comitetul Executiv pentru ca are conflicte grave cu LIMBA ROMANA("cum a vrut anumite persoane"),iar acest for decizional din PSD este limitat la doar 19 membrii!
In ultimul timp oameni valorosi se reactiveaza sau vin in PSD,deci agramatii sau cei cu probleme de moralitate sunt rugati sa ramana alaturi,dar undeva in linia a 2-a,daca n-au nimic impotriva...desigur! ">> , ha ha ha !rade harb de oala sparta ...

Daca ai curaj ,bai lingaule , du-te fuga si trimite prin e-mail tuturor acest articol ,cum ai facut si cu cel anterior .

Persoane interesate

Lista mea de bloguri


despre copiimariajsanatatevedeteJocuriJoculetedecoratiuni interioaretunsori