TRANSILVANIA EXPRES ZIAR DE CACAT !

M-am saturat de nesimtiti,jigodii,lepre,lingai si tot felul de jegosi care pentru o bucata de paine ar fi in stare s-o vanda si pe ma-sa doar de dragu' sefului.Crezand ca un mare da mare dobitoc,isi imbogateste portofoliul prin a redacta niste articole care de altfel au fost putin cosmetizate in toata splendoarea si pe alta parte tendentios voit incercand sa pericliteze armonia si linistea partidului concurent de altfel ;m-am gandit sa dau in vileag un mare om,mare caracter... In data de 7 .05 .ac,ora 14:47 trimit prin e-mail un articol catre departamentul stiri,stiind ca va fi publicat urmatoarea zi exact asa cum il trimisesem .Anterior se discutase in prealabil ce contine acel articol.A doua zi gasesc articolul in ziar total modificat.Unde s-a mai pomenit asa ceva,pai tu ,ala care ai modificat articolul,cine dracu te crezi ?Cine iti da tie dreptul sa scri cum vrei tu ,daca eu ti-am dat mura in gura ce sa publici ? Dupa cateva zile o alta persoana ,trimite un articol tot la persoana respectiva,chipurile sa rectifice usor cuvintele bagate in plus de respectivu ziarist.Cand colo ce sa vezi ,ziaristul de renume si-a bagat tentaculele si in acel articol ,rezultatul acelei cosmetizari poate l-ati citit in editia de azi 19 .05 .D-le Dragos Centiu,nu stiu si nu ma intereseaza cine esti matale desi din voce pareai un om cu bun simt.Ce te-a determinat sa modifici tu dupa cum te taie capu' ? Poti sa faci diferenta intre Delegatia Permanenta si Biroul Permanent Judetean ? Voi n-aveti reguli p-acolo sau
faceti ce va taie capu' ? Daca nu-ti aduci aminte de e-mail,iote-l :
DAN BORCEA
NOMINALIZAT LA FUNCTIA DE PRIMARLA SACELE PENTRU ALEGERILE DIN 2012

Dan Borcea
către stiri

arată detaliile 7 mai (Acum 12 zile)

IN ATENTIA D-lui DRAGOS CENTU .
Ieri , 6. 05 . 2009 a avut loc sedinta Delegatiei Permanente a
organizatiei PNL Brasov.Alaturi de problemele ridicate pentru alegeri
europarlamentare s-au desemnat principalii candidati pentru alegerile
din 2012 .
-- Astfel,d-l ing. DAN BORCEA a fost desemnat in unanimitate
candidatul municipiului Sacele .
Se pune astfel in aplicare noua orientare politica PNL-ista de a
promova tinerii politicieni liberali .

ing.Dan Borcea Tel. 0743032032 ,http://danborcea.blogspot.com

E-mail borceadan@gmail.com
modificata.JPG modificata.JPG 10KL VIZUALIZATI IMAGINEA.
--------------------------------------------------------------------------------
Aici ce s-a publicat :PNL BRASOV ISI FACE PLANURI PENTRU 2012
Liderii PNL Brasov au decis ca in perioada urmatoare sa-si stabileasca viitorii candidati la primariile din judet, pentru a le incepe promovarea. Astfel, recent, Biroul Permanent Judetean al filialei l-a desemnat pe presedintele Organizatiei Municipale Sacele, Dan Borcea, drept candidat la alegerile pentru Primaria municipiului mentionat. Borcea a preluat sefia liberalilor saceleni de cateva luni, timp in care a reusit reorganizarea din temelii a acestei structuri si aducerea a numerosi noi membri.
(C.D.)
back

2 comentarii:

Alexei Vasarin spunea...

Si eu sunt liberal, dle. inginer; ce ne-am mai gasit! Cand vor fi alegerile, imi voi pune blogul in miscare pentru candidatura dvs.

Ramona spunea...

Multumesc in numele sotului si-mi cer scuze pentru cuvintele folosite in text dar a trebuit sa-mi descatusez mania .Mi-au placut tare mult pozele in egala masura si filmuletele facute de FOX .Sunt atat de draguti... I le voi arata si lui Teo(baietelul nostru),sunt convinsa ca ma va cicali pana cand voi ceda .De multa vreme amandoi vor un catelus "care sa nu creasca mare " .

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

Lista mea de bloguri


despre copiimariajsanatatevedeteJocuriJoculetedecoratiuni interioaretunsori