FERICE DE CEI SARACI CU DUHUL !

Acum ,in pragul alegerilor ies la iveala tot felul de nereguli,tot felul de prostioare fara de care noi n-am stii de ce ,cu cine si pentru ce votam .
Ciudat este faptul ca pedelistii aplica zicala "cea mai buna arma-i atacul " dar ce nu au luat in calcul acesti politicieni care sunt trup si suflet(mai putin )pentru comunitatea brasoveana,ca totul se va intoarce ca un bumerang impotriva acestora ,bumerang ce vine din partea electoratului .

"Consilierii judeţeni ai PD-L Braşov se vor reuni astăzi pentru a discuta modalitatea de acţiune viitoare vis-a-vis de o rectificare bugetară realizată de conducerea
Consiliului Judeţean. Aurelian Danu, consilier judeţean PD-L, a declarat ieri că la mai
multe primării au ajuns dispoziţii ale preşedintelui Consiliului Judeţean prin care se solicita realizarea unei rectificări bugetare, care să fie aprobată de fiecare Consiliu Local în parte. „În acest fel au fost încălcate dispoziţiile de aplicare ale Legii 215, a administraţiei publice locale. În aceste dispoziţii, la art. 91, alin 3, litera a) se arată că bugetul se aprobă de Consiliul Judeţean la propunerea preşedintelui CJ. Legiuitorul nu a trecut şi rectificarea de buget, dar aceasta se subînţelege. Ideea este că nu poţi face rectificări de buget prin dispoziţii de preşedinte, ci doar cu votul plenului Consiliului Judeţean.
Contactat telefonic, preşedintele Consiliului Judeţean, Aristotel Căncescu, ne-a declarat că a fost împuternicit de plenul CJ să găsească soluţiile necesare pentru Primăriile din judeţ şi exact acest lucru l-a făcut. Mai mult, şeful CJ spune că în acest an cei mai mulţi bani care au fost trimişi de la Guvern au ajuns în judeţul Braşov la primăriile PD-L.
"


Adrian Maxim este in vizorul pedelistilor,sunt sigura ca este o furtuna intr-un pahar cu apa ,are Maxim fata de prost dar cand e vorba de "fabrica lui de bani ",lucreaza ca la carte ,adica cu cap .
Ieri la noi in Sacele s-au adunat (pentru a nu fi imprastiati) numai simpatizantii pensionari PNL .Maxim,cum toata lumea il cunoaste ca un om marinimos,pentru a NU sta in picioare acesti batrani,i-a invitat intr-o incapere adica la restaurant (ora 16,Cernatu restaurant Dogaru).Sa-mi fie cu pacat dar cred ca el a adus bautura ca se pricepe ...
Decand umbla zvonul ala ca el ar fii candidatul pentru 2012 la Sacele ,Maxim participa la sedintele consiliului local ,ba chiar da indicatii,intervine atunci cand consilierii PNL isi prind urechile .Cu alte cuvinte ,Maxim isi promoveaza imaginea de p-acum.
EU II DAU UN SFAT :SA-SI VADA DE CALCULATOARELE LUI SI DE CRAMA LUI .

Consilierul judeţean Adrian Maxim, acuzat de conflict de interese
Prim-vicepreşedintele PD-L Braşov, Dragoş David, susţine că va cere ANI să verifice facturile pe care firma consilierului PNL le-a încasat de la Consiliul Judeţean


Prim-vicepreşedintele PD-L Braşov, Dragoş David, a declarat ieri că va sesiza Agenţia Naţională de Integritate (ANI) cu privire la starea de incompatibilitate în care se găseşte consilierul judeţean PNL Adrian Maxim. „Nu mi se pare normal ca un ales judeţean să aibă contracte comerciale cu instituţia în care este consilier ales de cetăţeni. Adrian Maxim deţine 96% din părţile sociale ale unei societăţi care are contract cu Consiliul Judeţean. Vom cere Agenţiei Naţionale pentru Integritate să verifice contractele pe care firma acestui consilier judeţean le are încheiate cu Consiliul Judeţean şi a facturilor încasate de această firmă”, ne-a declarat Dragoş David. În replică, Adrian Maxim spune că firma pe care o deţine nu a încheiat contracte cu Consiliul Judeţean. „Este vorba de un contract pe care l-am încheiat cu Centrul Militar Zonal în urma unei licitaţii. Contractul a fost încheiat pe nouă luni şi prevedea repararea a 50 de calculatoare şi două echipamente de multiplicat, valoarea acestuia fiind de 1.370 de lei pe lună. Apoi am văzut că două facturi nu au fost plătite de Centrul Militar Zonal, ci de Consiliul Judeţean pentru această instituţie. Eu consider că nu am încălcat nici o lege”, spune Adrian Maxim, care le solicită celor care i-au adus aceste acuzaţii să îi ceară scuze publice în termen de trei zile, altfel va apela la avocaţi. Un alt contract pentru care este acuzat de conflict de interese este legat de achiziţia unei plasme pentru Centrul de Informare Turistică din Piaţa Sfatului. Şi aici, Adrian Maxim spune că a încheiat contractul cu acest centru, nu cu Consiliul Judeţean, cu toate că apoi CJ a fost cel care a plătit factura.


ACESTE ARTICOLE LE-AM GASIT IN "un ziar pentru toti brasovenii ".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

Lista mea de bloguri


despre copiimariajsanatatevedeteJocuriJoculetedecoratiuni interioaretunsori